Hjem » Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

SofKeys.dk er en del af Leadson AB (559366-9392), Birger Jarlsgatan 12, 114 34 Stockholm, Sverige. Leadson AB benævnes i det følgende “SoftKeys.dk”. Ud over disse vilkår gælder vores privatlivspolitik også.

1. Bestilling

Når du har gennemført din bestilling, sendes der en ordrebekræftelse til din e-mailadresse. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produkter, pris, fakturerings- og leveringsadresse. Hvis der er en fejl i ordrebekræftelsen, skal du straks kontakte vores kundeservice.

Ingen ordrebekræftelse
På grund af en teknisk fejl eller andre omstændigheder uden for SoftKeys.se’s kontrol kan det være, at din ordrebekræftelse kommer for sent eller slet ikke er tilgængelig. Hvis ordrebekræftelsen tager mere end 30 minutter, bedes du kontakte vores kundeservice.

2. Betaling

SoftKeys.dk betalingstjenesten leveres af Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, som tilbyder fleksible betalingstjenester på en sikker og ansvarlig måde.

Du kan finde flere oplysninger om Klarna her, og du kan læse deres vilkår for brug her.

For at kunne tilbyde en række betalingsmuligheder er vi nødt til at dele dine personlige oplysninger, kontaktoplysninger og ordreoplysninger med udbyderen af den pågældende betalingstjeneste. Vi anbefaler, at du læser vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Brugen af disse oplysninger er reguleret i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og Klarnas privatlivspolitik.

3. Levering

Digitale varer (produktnøgler) leveres straks til den e-mail-adresse, som kunden har oplyst i forbindelse med bestillingen. I sjældne tilfælde kan der forekomme tekniske forsinkelser på 1-5 minutter. Hvis du ikke kan finde din e-mail, efter du har afgivet din bestilling, anbefaler vi, at du tjekker din SPAM-mappe.

4. Priser

Alle priser i butikken er angivet i DKK og er inklusive moms. Vi forbeholder os ret til at ændre priserne som følge af prisændringer fra leverandøren, tekniske fejl, trykfejl i prislisten og unøjagtigheder i priserne som følge af ukorrekte oplysninger og forbeholder os ret til at justere prisen.

Priserne i den engelsksprogede shop er angivet i EUR eller USD, afhængigt af kundens bopæl. Priserne omfatter. Moms og procentsatsen fastsættes af det pågældende land.

5. Produktoplysninger

Alle produktbilleder og beskrivelser på SoftKeys.dk skal betragtes som illustrative. Bemærk venligst, at billederne på SoftKeys.se kan variere afhængigt af farveindstillingerne på din computer.

6. Kampagner

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud, medmindre andet er angivet.

7. Fortrydelsesret

I modsætning til fysiske varer er der ingen fortrydelsesret, når du køber digitale produkter. Dette gælder for alle digitale varer, der sendes automatisk i forbindelse med et køb. Den sædvanlige 14-dages fortrydelsesret ved fjernsalg gælder ikke for vores produkter på grund af deres art i henhold til 2005:59 kapitel 2 § 11:11 Lov (2005:59) om fjernsalgsaftaler og aftaler indgået uden for fast forretningssted på grund af deres art. . af produktet. Læs mere her.

Forbrugeren giver afkald på sin fortrydelsesret, når først en ordre er afgivet.

8. Klager

Reklamationsretten omfatter varer, der er defekte i henhold til gældende forbrugerlovgivning. Hvis der er en defekt i et digitalt produkt, eller hvis en vare mangler, skal Kunden kontakte SoftKeys.se kundeservice på [email protected] så hurtigt som muligt efter, at defekten er opdaget. I forbindelse med reklamationer skal ordrenummeret og årsagen til reklamationen angives.

SoftKeys.dk forbeholder sig ret til at afvise en reklamation, hvis det viser sig, at produktet ikke er defekt i henhold til gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning.

9. Tvist

Hvis en tvist ikke kan løses efter aftale mellem virksomhedens kundeservice og kunden, kan du som kunde henvende dig til det generelle klagenævn.

10. Begrænsning af ansvar

Vi påtager os intet ansvar for indirekte skader, der kan opstå på grund af produktet. Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser/fejl som følge af omstændigheder, som vi ikke har indflydelse på (force majeure). Disse omstændigheder kan f.eks. være en arbejdskonflikt, brand, krig, en regeringsbeslutning, reduceret eller manglende levering fra leverandøren. Desuden tages der intet ansvar for eventuelle ændringer i produkter/produktkarakteristika, som er blevet ændret af den respektive leverandør og andre faktorer, som ligger uden for vores kontrol.

11. Ændring af betingelser

SoftKeys.dk forbeholder sig ret til at foretage ændringer i vilkårene til enhver tid og uden kundens forudgående samtykke. Alle sådanne ændringer vil blive offentliggjort på webstedet. Ændringer træder i kraft fra det øjeblik, hvor kunden accepterer vilkårene ved et nyt køb eller besøg på hjemmesiden, eller 10 dage efter SoftKeys.se har informeret kunden om ændringerne.

12. Andet

Der tages forbehold for typografiske fejl, leverandørers tekniske specifikationer, som kan være ukorrekte osv. Oplysningerne heri udgør ikke en erklæring om anvendelighed, egnethed, garanti osv., medmindre det direkte er angivet. SoftKeys.dk forbeholder sig ret til at ændre alle oplysninger uden varsel. Når du handler hos SoftKeys.dk, indgår du en aftale. Du skal være fyldt 18 år for at indgå en kontrakt. Hvis du er yngre, skal en af dine forældre godkende købet, for at kontrakten er gyldig.

Sidst ændret: 2022-09-20.

Mere end 50 000
tilfredse kunder

Gratis
teknisk støtte

100% produktgaranti
Alle produkter, vi sælger, er originale.

Item added to cart.
0 items - kr.